GRØN FRÅ MIDTEN OG NED

Første veka i sommar farga eg og Vilde halve håret blått. Det var heilt spontant og lite gjennomtenkt. Vi sat heime med meg, og plutseleg kom vi på at Ingvild hadde blå og lilla semipermanent som ho ikkje skulle bruke, om eg hugsar riktig. Vi fôr dermed opp til ho med éin gong og starta prosessen.

Slik vart det først. Fargen blødde ca i fem dusjar.


Etter tre veker hadde sola og bading og hårvask bleika fargen slik at det blei sånn. Eg synes denne fargen var utrulug fin, og kunne gjerne hatt den igjen! Eg var heldig med at den var slik på malakoff:D


Veka etterpå drog eg til Rhodos. Det sei seg sjølv at fargen kom til å bli veldig utviska på grunn av så sterk sol og såpass mykje bading. På den tida var eg dødslei av grøn/blåfargen, så eg gjekk berre å venta på at den skulle forsvinne. 


Dette er òg tatt i Rhodos, nokre dagar seinare. Her ser dokke kor fort den vart svak.


Blond med grønskjær<3 Det var herifrå og utover at fargen var kjempestygg.


Dette biletet er tatt ca rett etter at eg kom heim igjen. Fortsatt liitt grønskjær, men nesten heilt blondt. No er det heldigvis null grønfarge igjen i håret, men det blonde begynner å bli veldig kort. Eg har nesten ikkje ombré igjen:( Eg har vurderar å "fornye" ombréen, men samtidig vil eg ha permanent bølgs, og viss eg gjer begge deler så blir håret kjempeslitt. Eg har òg lyst å ha regnbogeombré, eller slik som bilde nr.2, men rasta òg er fint! Åhh, eg skulle ønske håret aldri vart slitt. So much I wanna do :s

Så ja, dagens tanker. Vi hadde lang dag i dag, som alle onsdagar, og det er såå kjedelig. Heldigvis har vi gym i dei to første. Eg skal forresten vere med på skulelaget i basket, hahah! Etter matteprøva fekk vi tilbod om ekstra mattehjelp fordi vi var så dårlege :/ Så no har dei sett opp mattehjelp på onsdagar frå kl 16-18. Altså eg gidd faktisk ikkje å gå på skule frå 08:45 til 18.00. Eg har andre ting å gjere, så det var ikkje eg med på. 

Eg har ingen nye bileter for tida, for det vert så fort mørkt ute. I dag var det faktisk mørkt kl. 14! Trur eg må huske på å ta bileter i helgene slik at eg har noko å bruke.

Kva er din favoritthårfarge? D:

5 kommentarer

Mathias Folke Nordby

03.12.2014 kl.19:02

Stilig ! :)

Ønsker deg en super fin kveld :) <3

Stine Tokle

03.12.2014 kl.19:10

TØFT :D:D

siljets93

03.12.2014 kl.19:12

Synest du kledde det =) var utrolig Kult : D

Ha en fin onsdag vidre!

Keths!

03.12.2014 kl.19:27

Innom for å ønske deg en fin onsdag! Håper du har hatt en god uke så langt :)) Kjempestilig med blåfargen :D

juliiaroed

04.12.2014 kl.12:23

Du er så fin Dagny ; *

Skriv en ny kommentar


bilde bilde bilde bilde
- FØLG MEG -- DAGNY SUNDE - 1998 -

Trening, sosialisering, piano, fotografering

Kontakt:
dagny_selma@hotmail.com

Legg gjerne igjen ein kommentar, så tar eg ein tur innom din blogg!LEGG MEG TIL SOM VENN!

hits