TUSEN LESARAR???

Rett før eg skulle sove i går var eg som vanleg innom alle appane mine på mobilen. Då eg sjekka statistikken på bloggappen, fekk eg seriøst sjokk. Eg vart så overraska at eg måtte leite fram dataen for å sjå om det verkeleg stemte. Det var tusen og ein lesarar som hadde vore innom bloggen i går! Kva? Det aller meste eg har hatt før er under 300 liksom, og til vanleg har eg mellom 20 og 50. Altså, kva skjer her? Det er jo sjølvsagt kjempegøy! At eg skulle hamne på topplista hadde eg faktisk ikkje trudd, sjølv om det var 68. plass. Utruleg artig, i alle fall.
Så trøytt var eg i dag tidleg

Ein liten fuggel (Ingeborg) kviskra meg i øyret og fortalte om verdas eldste bloggar som hadde vore på Skavlan i går. Tilfeldsigvis heitte ho også Dagny. Folk har sikkert prøvd å finne bloggen hennar, men så har dei komt til min i staden. Hahah, men gøy uansett då! (Artikkel HER)

Eg må berre fortelle ei ganske ironisk historie som hendte her om dagen. Hugsar dokke då eg fortalte på måndag at eg hadde hatt min første køyretime, og alt gjekk på skinner? Vel, seinare på dagen lærekøyrte eg med tanta, og det resulterte i at eg krasja i eit hushjørne, knuste lykta og bulka bilen... Ikkje min stoltaste augneblink for å seie det sånn. Eg fekk så dårleg samvit, samstundes som det var ganske hysterisk at eg er så sinnsjukt dårleg, at eg hadde eigentleg lyst å grine og le meg i hjel på same tid. Men eg fekk mest dårleg samvit, så det vart verken tårer eller latterkrampe.

Kva skal du i helga?

2 kommentarer

Elisabeth

05.03.2016 kl.14:17

Når man Googler for å finne Dagny 104 åringen som blogger og var på Skavlan nettopp. Så kommer din blogg opp. Er nok derfor du fikk så mange besøkende. Alle er på utkikk etter bloggen til 104 åringen ;)

Dagny Sunde

05.03.2016 kl.14:18

Elisabeth: Eg veit det, det var det eg skreiv innlegget ;)

Skriv en ny kommentar


bilde bilde bilde bilde
- FØLG MEG -- DAGNY SUNDE - 1998 -

Trening, sosialisering, piano, fotografering

Kontakt:
dagny_selma@hotmail.com

Legg gjerne igjen ein kommentar, så tar eg ein tur innom din blogg!LEGG MEG TIL SOM VENN!

hits