Oslo og idol

Hei! Eg kom heim att frå turen i går kveld kl01 ca. Eg var så trøytt at eg sov til kl13 i dag! Turen starta kl01 på torsdag då vi fylte opp to minibussar og køyrte av garde. Då det var omtrent éin time igjen, fekk den eine bussen motorstopp.. Det vart veldig mykje venting og fram og tilbake, men etter leiging av ny buss og sminking på gardermoen var vi med friskt mot atter igjen.


Vi drog og såg på prøvene på idol og fekk omvisning, så åt vi lunsj på jensens bøffhouse. Etter det var det shining på hotellrommet, for så å dra og sjå på idol som blei livesendt på tv2.


Hahah, dette biletet hadde vore så koseleg om eg ikkje hadde tullaPå laurdag starta eg, Kristina, Mariel og Charlotte dagen med kvar sin joe's club på joe and the juice. Det er så sinnsjukt godt! Viss du ikkje har vore der, så må du dra dit neste gong du har sjansen!


Heilt tilfeldig så skulle Ingrid og Håvard frå språkreisa til Oslo same dagen, så då måtte vi sjølvsagt møtast. Det var kjempekjekt å sjå dei igjen! Håpar det ikkje blir altfor lenge til neste gong. Ingrid kjem i alle fall hit til sommaren, og det blir kjempekjekt!

Kva har du gjort i helga?

2 kommentarer

Sunniva

03.04.2016 kl.18:43

Så koselig! Alltid gøy å se på Idol. :)

Henriette Celin

04.04.2016 kl.00:27

Så kjekt å reise til Oslo for å se idol live! Koselige bilder :-D

Hyggelig å se igjen venner også (:

Denne helgen begynte med jobb opplæring, for så å få middagsbesøk av en venninne og dra på fest. Veldig gøy, og fikk flere nye bekjentskap ^^

Ellers var jeg i familie bursdagsbesøk for fetteren min i dag.

Skriv en ny kommentar


bilde bilde bilde bilde
- FØLG MEG -- DAGNY SUNDE - 1998 -

Trening, sosialisering, piano, fotografering

Kontakt:
dagny_selma@hotmail.com

Legg gjerne igjen ein kommentar, så tar eg ein tur innom din blogg!LEGG MEG TIL SOM VENN!

hits