NYTT OBJEKTIV!

Hei! Då vi vann publikumsprisen i Sogndal, fekk vi som sagt eit gåvekort på 8000kr til fotoutstyr. Sidan vi er fire stk, vart det 2000kr på kvar. Forrige veke bestilte eg meg ei ny linse og eit minnekort. Lenge har eg hatt lyst på eit objektiv som har ei litt stor brennvidde slik som standardlinsa når ho er heilt utzooma, men eg synes ikkje standarslinsa taklar lys så veldig bra. Etter litt hjelp frå Silje kom eg fram til å kjøpe Canon EF-S 24mm f/2.8 STM. Den var veldig billig og hadde alle dei funksjonane eg var ute etter, så det var heilt supert! Sidan eg hadde litt pengar igjen, brukte eg det på eit minnekort på 64GB. Det treng eg absolutt med tanke på Barcelona-turen og andre turar. Adaptaren til det eine minnekortet mitt på 16GB er øydelagt, og utanom det har eg berre eit på 2GB, så dette blir bra!

Link til objektivet HER.


uuu spanande
wiiiiii
Det første eg skal gjere no, er å vaske spegelen min...


Måtte teste ut litt. Altså, man kan gå sjuuukt nært motivet, og biletet er likevel i fokus! Sååå gøøøøøy. Gler meg så mykje til å ta bilete med dette obektivet når det blir sommar!

Eg er forresten nettopp koma heim frå heildag i matte. Alt gjekk på skinner, så no er eg redd for å ha misforstått alt.. Jaja, håpar det går nogenlunde:)

Kva slags fotoutstyr har du?

2 kommentarer

Henriette Celin

29.04.2016 kl.15:41

Jeg har ikke noe ekstra utstyr, men har et Sony A500 mini speilrefleks kamera ^^

Kjekt at du både fikk deg nytt objektiv, og et minnekort med så mye plass :-D

Bildene så også utrolig flotte ut :3

lisarorvik

29.04.2016 kl.17:08

Så heldig du er :)

Skriv en ny kommentar


bilde bilde bilde bilde
- FØLG MEG -- DAGNY SUNDE - 1998 -

Trening, sosialisering, piano, fotografering

Kontakt:
dagny_selma@hotmail.com

Legg gjerne igjen ein kommentar, så tar eg ein tur innom din blogg!LEGG MEG TIL SOM VENN!

hits