Om eg hadde hatt det så gøy kvar dag

I dag drog Charlotte, Kristina, Mariel og eg til MOA på shopping. Eg handla ikkje så mykje, men eg skal uansett vise det i morgon! Sidan kameraet var med, så kan eg fortelle etterkvart nedover.


Her var vi ca ferdige med shoppinga. Eg og Mariel klarte å utløyse ein alarm ved å flytte på nokre kamera, så det var jo kjekt


Vi kom for seint til ferga, så då satt vi oss ned med masse gode nøtter og venta. Her vart det fortalt mange festlegheiter.
Då vi skulle gå og sette oss i bilen, låste dei to meg og Kristina ute. Bilane begynte å tenne seg for å køyre ombord, og vi stod utanfor. Det heile var eigentleg veldig morsomt, men så begynte bilane å køyre, og låsen hadde gått vrang. Eg og Kristina sprang på sida av bilen, medan Mariel og Charlotte holdt på å grine av all sminka av lattertårer, og eg og Kristina var på utsida og geispa etter luft. Heilt seriøst, eg kan ikkje kome på førre gong eg lo så mykje. Eg trudde i 1 sekund at eg ikkje skulle få nok oksygen i lungene mine til å leve.


modell

Kva har du gjort i dag?

Én kommentar

Henriette Celin

07.05.2016 kl.00:22

Shopping er så kjekt! var selv på det med søsteren min i dag. Ble en topp eller to for mye, eheh x3

Haha, så artig. Kjedelig at låsen slo seg vrang da men xD

I dag har jeg hjulpet med konfirmasjons forberedelser og vært på shopping. Kusinen min har nemlig konfirmasjon i morgen, så mesteparten av dagen har gått til det (:

Skriv en ny kommentar


bilde bilde bilde bilde
- FØLG MEG -- DAGNY SUNDE - 1998 -

Trening, sosialisering, piano, fotografering

Kontakt:
dagny_selma@hotmail.com

Legg gjerne igjen ein kommentar, så tar eg ein tur innom din blogg!LEGG MEG TIL SOM VENN!

hits