NEW IN FROM EBAY

God morgon! No har eg faktisk mottatt alle pakkane frå ebay, så då skal eg vise fram fangsten min. 


Denne kule grøne leppestiften som vert rosa når du påfører den. Fargen blei faktisk veldig sterk, og eg likte den kjempegodt!


Vippeserumet frå etude house. Eg har lest litt om dette i ettertid, og har funne ut at det har eit veldig godt rykte på seg. Eg skal heilt klart ta denne i bruk for fullt når lausvippene fell av. Eg har nemleg satt på punktvipper igjen.


Desse punktvippene er det eg har sett på. Vippene såg veldig mykje meir ekte ut enn dei førre eg hadde på, og det var ganske enkelt å feste dei med denne limen. Anbefalast! No har eg hatt dei på i tre dagar allereie.


Har enno ikkje hatt bruk for øyreproppforgreinaren, men det er alltid godt å ha i bakhand. Dekselet passa også til kameraet! Lyseøyredobbane er eg litt usikker på om dei faktisk fungerer. Prøvde dei gule, og det viste litt. Er det slik at eg må lyse på dei først med lommelykt? Veit at nokre sjølvlysande ting er fungerer slik.


Levis shorts 501, farge: light blue, pris: ca. 320kr med frakt. (Tenkte det kunne vere interessant). Eg er kjempefornøgd, sett vekk i frå at den var aaltfor stor. Litt kjipt, men eg føler den funkar likevel. Kan jo bruke belte.


Her er Skin Food. Det er nokre slags kviseplaster. Eg fekk spørsmål om eg kunne skrive om dei dersom dei fungerte. Eg var i hovudsak skeptisk, men jaggu vart eg positivt overraska. Eg plasserte plastera over nokre ureinheiter ei natt, og neste morgon hadde innhaldet i kvisa blitt "sugd" ut. At dei verkar, er eg så glad for! Eg føler at ingenting av kremar og slikt fungerer på kviser. No lurer eg berre på kvifor eg ikkje kjøpte fleire pakkar...


Ei mobiltett (hahahha, meinte vasstett, men det var for morsomt til å endre) lomme til mobilen. Denne kjem godt med i sommar!

 

Har du kjøpt noko lurt på ebay?

 

 

Én kommentar

Henriette Celin

05.07.2016 kl.15:30

Oo, fikk lyst å kjøpe slike kviseplaster :-D

Kjedelig at shortsen var for stor da. Men man kan jo bruke belte som du sier (:

Skriv en ny kommentar


bilde bilde bilde bilde
- FØLG MEG -- DAGNY SUNDE - 1998 -

Trening, sosialisering, piano, fotografering

Kontakt:
dagny_selma@hotmail.com

Legg gjerne igjen ein kommentar, så tar eg ein tur innom din blogg!LEGG MEG TIL SOM VENN!

hits