EBAY BUYS

Ebay har alt mulig du kan tenke deg, og difor synes eg det er så artig å sjå på. Det er så rare og kule ting, og det kostar ingenting. For nokre veker sidan gjekk eg litt amok på ebay, og det endte med at eg bestilte heim 10(!) pakkar. Hahaha. Det var vel verdt det, for pakkar i posten med artig innhald, er alltid ein sikker vinnar. No har eg ikkje mottatt alt som er bestilt, men eg vil vise dokke så snart eg får det. I dag får vi nøye oss med ebaybileter ;) Men har har dokke jo også nokre tips til kva dokke kan kjøpe, dersom det er ønskeleg!Skin Food Spot Patch (link). Lappar du legger over kviser om natta, så skal dei visstnok vere nesten borte neste morgon. Tida vil vise om dette fungerer, eg er noko skeptisk.

Vippeserum (link). Ein slags mascara slik at vippene skal bli lenger og vokse raskare. Likeins her, er eg litt skeptisk, men det er verdt eit forsøk!Punktvipper (link) og Duolim (link) (den kvite sjølvsagt). Hugsar dokke dette (link) innlegget? Eg bestemte meg for å kjøpe tre pakkar punktvipper med ulik lengde, i tillegg til å teste ut den berømte "duolimen" som alle snakkar om.Øyreproppforgreiner (link). Alltid lurt å ha med seg om ein er fleire på tur!

Øyredobbar som lyser i mørket (link). Desse måtte eg berre prøve. Det er kjempekult dersom det faktisk fungerer, men eg er no litt i tvil. Eg kjøpte dei stjerneforma.Vasstett mobillomme (link). Når eg er på stranda eller raftar i elva, så er dette megalurt for å skåne mobilen. Då har eg moglegheita til å ta bileter ute på vatnet utan å vere bekymra.

Grøn leppestift (link). Det som er så artig med denne, er at den blir rosa når du tar den på leppene.


Levis shorts 501 (link). Koooor fin? Eg elskar den, og eg håpar den passar når eg får den! 

Kamerahette 52mm (link). Kor mange gonger har eg ikkje bestilt slike frå ebay? Det er så lett å misse dei. Heldigvis kostar dei ikkje store slanten.
 


Har du nokre gode tips til ebaykjøp?

 

2 kommentarer

lisarorvik

01.07.2016 kl.11:15

Så mye fint :)

Henriette Celin

01.07.2016 kl.11:39

Så flotte kjøp! Spesielt shortsen, og spot plasterene. Skriv gjerne et innlegg om de funker ^^

Skriv en ny kommentar


bilde bilde bilde bilde
- FØLG MEG -- DAGNY SUNDE - 1998 -

Trening, sosialisering, piano, fotografering

Kontakt:
dagny_selma@hotmail.com

Legg gjerne igjen ein kommentar, så tar eg ein tur innom din blogg!LEGG MEG TIL SOM VENN!

hits