Livet i dei Barcelonske gatene

Heisann, og god morgon! Beklagar så meget for mitt uvarsla fråver. Reisa tok ganske lang tid, og eg har vore veldig trøytt, så bloggen har diverre ikkje vorte prioritert. No har eg omsider fått sove ut etter ei veke med eit snitt på fire timar søvn per døgn. Barcelona var ein utruleg fin by, med tilgong til både byliv og strandliv. Veka gjekk utruleg fort, men vi fekk gjort utruleg mykje. Sydentur med desse jentene er absolutt aktuelt fleire gonger. Eg trur faktisk eg aldri har vore på ein ferie tidlegare der eg har tatt så få bilete. Eg fekk rett og slett ikkje tid til å knipse i vilden sky, slik som eg plar. Det tenker eg er ein god ting eigentleg, då har vi jo nytta tida ganske bra.

Vi var på shopping på Diagonal Mar den første dagen. Lat meg berre seie det slik; det gjekk ein del pengar på både sminke og kle. Heldigvis har eg berre kjøpt ting eg er veldig nøgd med, og som eg faktisk trong (nesten). Etter nokre dagar presterte eg å miste både kortet og lommeboka, så no står eg i stor gjeld til heile Turbulens... hahha. Sjukt irriterande, men det gjekk fint når eg har så greie vener.


Hahaha, meg og Elisabeth framfor Casa Batlló


Casa Batlló og Casa Milà


Sagrada Famìlia til høgre


Mine vakre vener og litt frukt


Thea, Rigmor og Charlotte


Elisabeth tar polaroidbilete av to artige sjappegutar. Det var treningsstasjon på stranda! Det var så kult at vi måtte prøve oss bort dit.


Vil tilbakee!


Ei stund gjekk eg rundt aleine og shoppa, så gjekk eg inn på eit senter. Der var det etasje på etasje, og eg gjekk og gjekk opp trappene. Det var så utruleg mange butikkar, og eg vart heilt gala. Då eg endeleg kom til toppen, spotta eg ein liten restaurant/café. Eg sprang bort, kjøpte ei flaske med vatn, og styrta heile framfor han som jobba der. Han såg litt forskrekka ut, hahhaa. På det tidspunktet var eg så dehydrert at eg følte den vassflaska ga livet mitt tilbake. Deretter gjekk eg ut på verandaen og vart sjokka over kor høgt oppe eg faktisk var. Dette biletet vart tatt, så gjekk eg ned alle trappene og heim att.


Ingvild, Kristina, Charlotte, Thea, meg, Elisabeth, Christianne og Rigmor!

Takk for ein fin tur, folkens! Love you<3

Skal du på ferie til eit anna land?

2 kommentarer

Henriette Celin

29.06.2016 kl.18:31

Så fin den turen hørtes ut! elsker bygningene, og så god frukten så ut :3

Kjekt å reise på slike turer med venner tenker jeg. Faktisk aldri gjort det selv (:

Nja, skal kanskje til Danmark, også skal jeg en tur til Sverige ^^

RebeccaHasselgard

30.06.2016 kl.00:21

superflotte bilder!! Har utrolig lyst til å dra dit <3

Skriv en ny kommentar


bilde bilde bilde bilde
- FØLG MEG -- DAGNY SUNDE - 1998 -

Trening, sosialisering, piano, fotografering

Kontakt:
dagny_selma@hotmail.com

Legg gjerne igjen ein kommentar, så tar eg ein tur innom din blogg!LEGG MEG TIL SOM VENN!

hits