Veka som gjekk #3

Vekas film
Eg har ikkje sett noko film denne veka, men eg har derimot oppdaga ein ny serie. Kvifor i all verda har eg ikkje sett på Modern Family før? Det er jo min humor tatt på kornet. Eg har riktignok ikkje sett så mykje endå, men jaggu klarar eg kanskje å fullføre denne serien.

Vekas craving
Denne veka har eg ikkje crava noko spesiell mat. I stadenfor har eg hatt eit slikt sug etter sol og sommar! Veit at eg nemner det til stadigheit, men kom igjen! Kva slags sommar er dette?

Vekas tanke
Denne går litt hand i hand med førre punkt. Hovudet mitt denne veka har vore veldig innstilt på reise. Eg har, som sagt tidlegare, vore oppe og leita etter flyturar rundt omkring i heile Europa. Eg vil så gjerne reise på tur til varmare strøk!!!

Vekas nedtur
Gjett kva som skjedde i går natt! Vi møtte sjølvsagt på ein skada fugl i køyrebana. Atter ein gong kl02 på natta. Så rart at dette skjedde igjen! Denne gongen var det ein måse, og den var i stand til å spinge. Då vi prøvde å nærme oss, sprang den berre vekk med den blodige vinga på slep, så vi hadde ikkje sjans å nå den. Vi måtte berre reise heim att.

Vekas høgdepunkt
Bingokvelden på onsdag var altså vekas høgdepunkt. Vi var omtrent halve turbulens pluss Ådne. Herregud for nokre vitsar og historier. Det var utruleg kjekt, og vi haldt på heilt frå kl18 til kl02.Vekas latter
Det skjer artige ting heile tida, og eg greier ikkje å trekke fram noko spesielt. Eller jo, i går satt vi og snakka og fortalte historier. Då fortalte eg om den gongen eg satt fast i vaskemaskina og vi måtte demontere heile skiten. Kor teit er ikkje det? haha, heldigvis var eg berre sju år. Framleis klarar eg ikkje å synes at det er berre morosamt, for eg hugsar så godt den ekle kjensla eg hadde. Alle stod rundt og såg på og lo, medan eg sjølvsagt var redd. Eg trur aldri eg har følt meg så hengt ut, så det tok veldig mange år før eg faktisk greidde å le av det. Til og med no, 11 år seinare, liker eg ikkje at folk tar det opp.

Vekas song
EEG HAR FUNNE meg ein ny favorittsong! Fyflate, den er fantastisk. Denne kjem til å bli spelt så mange gonger framover! Nemleg "Siloen min" av Honndalen soul og funkarlag. Berre namnet på bandet, gjer den verdt å høyre på.

3-DC2Wkp6KY
 

Vekas gullkorn
Elisabeth var på jobb. Hennar sykkel stod i min garasje. Eg sykla på min sykkel og besøkte ho på jobb. Der fann vi ut at eg skulle sykle heim, og så sykle hennar sykkel til jobben, slik at ho kunne ta den med seg heim att. Eg sykla heim, gjekk av min eigen sykkel, og gjekk inn i huset for å legge frå meg noko. Deretter gjekk eg ut igjen, sette meg på sykkelen og begynte å sykle. Etter litt såg eg ned og oppdaga at eg satt og sykla på min eigen sykkel igjen. Då måtte eg berre snu og sykle heim att, slik at eg fekk bytta til Elisabeth sin.. Distré eller?

Kva har skjedd med deg denne veka?

 

2 kommentarer

Henriette Celin

10.07.2016 kl.14:43

Uff, skjønner at vaskemaskin historien ikke var/er noe særlig gøy. Men liiiitt komisk, hehe x)

Har cravet sommer og sol eg og en stund. Håper det kommer snart :-P

En artig musikkvideo og sang x)

Karina Larsen

10.07.2016 kl.16:13

Gøy å lese! :)) Kjempe flotte bilder. Ønsker deg en strålende søndag :)

Skriv en ny kommentar


bilde bilde bilde bilde
- FØLG MEG -- DAGNY SUNDE - 1998 -

Trening, sosialisering, piano, fotografering

Kontakt:
dagny_selma@hotmail.com

Legg gjerne igjen ein kommentar, så tar eg ein tur innom din blogg!LEGG MEG TIL SOM VENN!

hits