Sminkerutine

Sånne innlegg synes eg eigentleg er kjempeoverflatisk og kleine og teite, men det gjorde morgonstellet litt artigare. Det her er mi vanlege kvardagsminke.


Til venstre har eg null sminke. Eg startar med ein grøn primer som korrigerar dei raude områda i ansiktet, og så ein kjempegod concealer frå benefit.


Deretter påfører eg med beautyblender min nye favorittfoundation<33 Den er frå bourjois og kostar seriøst berre 100kr eller noko slikt. Eg kjøpte den først i Barcelona, og no når vi var i Praha kjøpte eg to til, slik at eg har eit lager. På toppen av det heile brukar eg baremineral loose powder. Pudder er ikkje alltid eg gidd, mennnnn det gjorde eg i dag ;)))


For å gi ansiktet mitt litt meir djupnad, slik at det ikkje ser ut som eg er daud, brukar eg eit billig solpudder, veit ikkje kor det er frå eingong, mary-lou-mainzer frå the balm (<3) og den billigaste blushen eg fann på sephora. Her legg vi ikkje skjul på noko.


For my brows har eg dette flotte kitet som eg kjøpte i California i fjor. Merket er Lorac, og kitet heiter "take a brow". Det er eg ganske nøgd med.


For augeloka brukar eg ein kjempedyr primer frå too faced. Den einaste grunnen til at eg kjøpte den var at dama i kassa anbefalte den, og eg hadde ikkje samvit til å seie nei... Menmen, no rAgrets. Augenskuggane er også dei billigaste eg fann på sephora, men eg er blitt veldig glad i alle saman. Dei eg har nummerert var dei eg brukte, men det finst inga logisk forklaring på kvifor eg ga dei nummer.. ?jaja


No har jo alle vippeextensionane mine falle av, så då brukar eg dette velfungerande (ikkje ironi) vippserumet frå ebay (kina/korea elns), vippetang (som faktisk gir veldig stor effekt) og Better than sex mascaraen frå too faced, som lev opp til namnet sitt;)


Her er det ferdige resultatet. No vart eg jammen fin. Har forresten også tatt på nyx matte lip cream san paulo (som eg blogga om i førre innlegg).

NYX MATTE LIP CREAM

Hei! I dag har eg vore på skulen frå kl07:20 til 16:20. For en lang dag torsdag er! No kl19 skal eg på kino, så det blir kjekt:D Ellers i dag har eg ikkje gjort steikje støv. Særemnet skal også leverast i kveld, men der har eg ligge ganske langt frampå, så eg var ferdig med det i går. Eg synes eigentleg ikkje at særemne har vore noko herk. Snarare synes eg det faktisk har vore kjekt!

Det eg eigentleg skulle vise i dag, var mine favoritt matte leppestiftar. Eg har no forsåvidt berre prøvd denne òg då.. hehe, men eg synes den funkar fjell, og i tillegg er prisen veldig innafor. Nemleg NYX matte lip cream.
Her har eg blanda alle dei tre nedafor, men det er nok den mørkaste som syner best.


F.v.: Tokyo, Cairo og San Paulo
 

Korttenkt og dum

For om lag ei veke sidan bestemte eg meg, klokka 01 på natta, heilt aleine, for å farge håret mitt turkis. Kven gjer det? Eg synes i og for seg at fargen er fin, men no kjenner eg berre det såre saknet for det blonde håret. Det er nesten slik at eg vurderer å heilbleike det igjen.. Hahah, går det an å vere så korttenkt? Eg har også fått vippeextensions, og eg har så lyst å ha blondt hår samtidig som vippene. Inga logisk forklaring på kvifor. MEN, då må jo fargen forsvinne i løpet av to veker, slik at vippene ikkje fell av. Jajaja, alt vi skal no mødast med.


Slik var det før eg farga det :(((((

Blått eller blondt?

NY HÅRFARGE

Endeleg har eg fått vekk det grusame gulskjæret og den meterlange etterveksten frå håret mitt! No var eg begynt å bli så lei av håret mitt at det verkeleg var på tide med ei oppfrisking. Eg er kjempefornøgd med resultatet! Før når eg har stripa håret så har eg alltid endt opp med ein mørk måne. Kor vanskeleg kan det vere å legge striper i bakhovudet liksom? Denne gongen spesifisterte eg at ville ha det lyst overalt, og det vart det! Når sola kjem meir fram blir det jo berre endå lysare, så dette er bra. Ah, føler meg så mykje finare no hahha! Eg foliestripa meg hos Kari på Finfrisør om nokon lurer.
Det er ikkje før no når eg ser "før-etter"-bileta at eg innser kor stygg og ekkel farge håret mitt var. Herrefred, glad for den nye fargen!

Kva synes du?

GOLD

Ein dag eg var hos Charlotte så vart eg litt overgira då eg lånte sminka hennar, og det heile endte opp i gullepper, gullauger og gullbryn. hehe. Det vart litt kult òg, men eg trur ikkje eg ville ha satsa på å gå sånn på skulen akkurat.

Hahah, ja, ein kan nesten ikkje sjå at eg har sminke meg med gullaugeskugge i nesten heile ansiktet, men det er der.

Har du nokre artige sminkeidear på lur?

VOLUM I HÅRET


Som du ser har eg ganske lite volum i håret. Difor testa eg ut ein ny metode får å endre på dette. Eg må innrømme at eg eigentleg hadde tenkt å få bølger av denne metoden, men fekk volum i staden. Det gjorde jo eigentleg ingenting.


Først finn du fram glaskrukka di med 1200 minigummistrikk i ulike fargar


Deretter flettar du håret i små fletter. Eg laga seks fletter, men det avheng sjølvsagt av tjukkelsen på håret ditt. Du kan eigentleg berre stoppe her, og gå med denne frisyra. Let's be real, dette såg rimelig fett ut det òg, eller kva?


Så rettar du flettene litt opp og ned med ei rettetong. Dette skulle eg nok ha gjort litt lenger, men det er ikkje så lett når ein er utålmodig som få.


Under prosessen fann eg ut at det var utruleg lurt å bruke hårspray og saltvasspray på flettene. Så det gjorde eg.


Så er det berre å ta ut flettene.


Og der har du eit flawless resultat. Kødda. Men eg fekk faktisk ganske mykje volum, så det var jo kjekt for meg :')


Smil til verda og verda smiler til deg;))

Har du prøvd noko liknande før?

wavy curls

Åå lysa og kartet gir ei slik fin effekt på bileta!

Likar du å krølle håret?

FAVORITTØYREDOBBAR

Den blå er frå syden, den kvite er frå glitter og den rosa er frå sheinside. Det er så fint med slike store øyredobbar som viser igjen og ikkje berre forsvinn bak alt håret.


Blomen og gulløyredobbane er frå ninis corner på Korsika. Den nede til høgre synes eg er kjempetøff, men den er altfor stor! Så den ser ganske rar ut på.. Eg elskar slike som dei oppe til høgre (frå hm). Eg har mange forskjellige små, og det som er så kjekt er at alle passar saman. Eg synes dette er fint dersom du har mange hol. Små øyredobbar vert raskt veldig kjedeleg om du berre har éitt hol.

Kva for nokre likte du best?

kul hårfrisyre

Kva synes du?

GRØN FRÅ MIDTEN OG NED

Første veka i sommar farga eg og Vilde halve håret blått. Det var heilt spontant og lite gjennomtenkt. Vi sat heime med meg, og plutseleg kom vi på at Ingvild hadde blå og lilla semipermanent som ho ikkje skulle bruke, om eg hugsar riktig. Vi fôr dermed opp til ho med éin gong og starta prosessen.

Slik vart det først. Fargen blødde ca i fem dusjar.


Etter tre veker hadde sola og bading og hårvask bleika fargen slik at det blei sånn. Eg synes denne fargen var utrulug fin, og kunne gjerne hatt den igjen! Eg var heldig med at den var slik på malakoff:D


Veka etterpå drog eg til Rhodos. Det sei seg sjølv at fargen kom til å bli veldig utviska på grunn av så sterk sol og såpass mykje bading. På den tida var eg dødslei av grøn/blåfargen, så eg gjekk berre å venta på at den skulle forsvinne. 


Dette er òg tatt i Rhodos, nokre dagar seinare. Her ser dokke kor fort den vart svak.


Blond med grønskjær<3 Det var herifrå og utover at fargen var kjempestygg.


Dette biletet er tatt ca rett etter at eg kom heim igjen. Fortsatt liitt grønskjær, men nesten heilt blondt. No er det heldigvis null grønfarge igjen i håret, men det blonde begynner å bli veldig kort. Eg har nesten ikkje ombré igjen:( Eg har vurderar å "fornye" ombréen, men samtidig vil eg ha permanent bølgs, og viss eg gjer begge deler så blir håret kjempeslitt. Eg har òg lyst å ha regnbogeombré, eller slik som bilde nr.2, men rasta òg er fint! Åhh, eg skulle ønske håret aldri vart slitt. So much I wanna do :s

Så ja, dagens tanker. Vi hadde lang dag i dag, som alle onsdagar, og det er såå kjedelig. Heldigvis har vi gym i dei to første. Eg skal forresten vere med på skulelaget i basket, hahah! Etter matteprøva fekk vi tilbod om ekstra mattehjelp fordi vi var så dårlege :/ Så no har dei sett opp mattehjelp på onsdagar frå kl 16-18. Altså eg gidd faktisk ikkje å gå på skule frå 08:45 til 18.00. Eg har andre ting å gjere, så det var ikkje eg med på. 

Eg har ingen nye bileter for tida, for det vert så fort mørkt ute. I dag var det faktisk mørkt kl. 14! Trur eg må huske på å ta bileter i helgene slik at eg har noko å bruke.

Kva er din favoritthårfarge? D:

BOX BRAIDS


Herregud, sjå så sinnsjukt kult det er! Eg har sjukt lyst på det, og eg trur eg hadde likt å ha det. Om eg hadde kledd det, det er ei anna sak. Men fysøren så tøft det er! Éin dag, éin dag.

Kva synes du om rasta?

CURLSKrøllar er så fint når ein skal vere fin eller berre vil pynte seg litt i kvardagen!

Likar du best rett eller krølla hår?

krudlar og bulgar

åhh, eg veit ikkje kor mange gongar eg har sagt at eg har lyst på bølger i håret. Håret mitt er naturleg heilt rett, og det er kjedelig! Bølger som dette er seriøst det finaste eg veit. Eg kunne jo tatt permanent, men det er dyrt og slit så ekstremt på håret, og uansett har eg ikkje så mykje volum i håret at det haddde vorte fint, trur eg. Eg får vel berre fortsette med å flette håret om natta, sjølv om bølgene går ut to timar etter eg har tatt ut flettene.

Har du gode tips til å få bølgete hår utan varme?

I whip my hair

For vel eitt år sidan farga eg håret mørkeblondt, og i mai farga eg endane lyse; ombre. I sommar farga eg dei blonde endane blå, men den blåfargen har (endeleg) gått vekk. Før dét hadde eg heilt lyst hår. Eg er veldig glad i å farge håret eigentleg, for det er så kjekt å få litt forandringar. Difor sit eg her no og tenkjer på nettopp det; å farge håret. Om eg skal farge håret, blått hår er utelukka, så har eg blondt i kikkerten. Eg har alltid likt blondt hår, men eg veit ikkje om eg orkar etterveksten, som er mørkeblond. Konklusjonen blir mest sannsynleg at eg ventar til over vinteren, og til sola tittar fram slik at etterveksten samtidig vert bleika av sola.

Kva hårfarge har du?

OMBRÉchange your hair, change your life

blått hår

På tirsdag hadde eg besøk av Hilde og Vilde, og så fann vi plutseleg ut at vi skulle farge håret blått med semipermanentfargen til Ingvild. Før eg farga håret blått hadde eg blond ombre, og den var eg eigentleg veldig fornøgd med, så eg er glad at det blå går vekk etter nokre månadar sjølv om eg synes det var ganske kult det òg.

Har du nokon gong hatt ein sånn hårfarge?

Les mer i arkivet » Oktober 2016 » August 2016 » Juli 2016

bilde bilde bilde bilde
- FØLG MEG -- DAGNY SUNDE - 1998 -

Trening, sosialisering, piano, fotografering

Kontakt:
dagny_selma@hotmail.com

Legg gjerne igjen ein kommentar, så tar eg ein tur innom din blogg!LEGG MEG TIL SOM VENN!
hits