Blomar

Kva synes du om bileta?

Galne grisarsauder*

HOMLE

Eg satt så lenge på bakken og knipsa for å få desse bileta, hahah. Tok sikkert 100 bilete, homlene ville jo søren ikkje sitte i ro!

Kva synes du om bileta?

Båtsilhuettar

Dette var frå ein fin båttur nokre dagar før skulen var slutt. No fekk eg kjempelyst å rafte!

silver drops

Kva synes du om bileta?

 

PINK CATS

No er det om lag berre ei veke til kattungane skal flytte ut. Eg er eigentleg ikkje så veldig mykje heime, så for min del er det ikkje så veldig trist. Eg håpar likevel at dei får fine heimar å bu i! Denne veka jobbar eg måndag til laurdag, og likeins neste veke. Etter det er det nokre dagar fri før malakoff! Herreguud, eg gler meg så mykje! Veit ikkje korleis eg skal klare å vente eingong. Framover må eg berre finne på mykje å gjere slik at tida går fort.

Har du husdyr?

DONT BUG ME

Hei! Her er nokre bilete eg tok på ein liten skogstur tidlegare i juni.

Kva synes du om bileta?

PLASK

Hahha, dokke anar ikkje kor mange gonger eg sprang over denne elva for å få desse bileta. Det enda med at skoa vart søkkvåte, men det var verdt det, for eg synes bileta vart litt kule. Spesielt det første

Kva for eit likte du best?

EIN LITEN SKOGSTUR

I dag tidleg vakna eg klokka 06, og fekk ikkje sove igjen. Difor leita eg fram nokre bileter eg hadde liggande frå forrige veke. Dette er min favorittskogsveg, og eg tenkte den fortente å verte avfotografert. I fjor sommar gjekk eg her opptil fem gongar i veka, og eg gler meg til mange fleire turar denne sommaren.

Liker du å gå i skogen?

Sommarferie i mai?

Då var franskeksamen overstått, dagens treningsøkt er unnagjort og eg har berre éin skuletime i morgon som startar kl 12:45. Livet smiler! Eg skulle leite på nettet etter eit fint sitat om livet, det eg fann var "Livet er den tiden det tar å dø".. Det syns eg var litt vel negativt. Uansett, franskeksamen gjekk ganske bra trur eg. Eg greidde å skrive nesten 1000 ord, og eg seier meg nøgd med det. No er det berre å vente på resultatet, og elles kan eg (nesten) ta sommarferie!
Eg tok med Guttane (ja, katten heiter det) ut i hagen. Eg trur han hata meg etter dette, for han var livredd og dritsur heile fotosessionen.

Er du ferdig med eksamen? Korleis gjekk det?

HILDEmin vakre ven

KATTUNGAR

No er dei rundt to veke gamle, så alle har opna auga. Åå, så søte! Det er nesten som mise, hahah.

! H I L D E !


Vi tok desse bileta ein dag Hilde var på besøk hos meg!

Kva synes du?

Skuggekastar


Det var så ildt å ha auga opne når sola skein så sterkt, haha. Skuggane til tujatrea lagde ein kjempekul effekt!

Kva synes du om bileta?

1 veke gamle

No er pusane blitt vel ei veke, og sjølv om dei ikkje har opna auge, er dei likevel ganske skjønne. Det blir kjekt når dei byrjar å hoppe og leike!

Closeup suni
Dette var dei siste bileta eg hadde igjen frå shooten med Sunniva og Asbjørn:)

Kva synes du om bileta?

SolglimtDesse er tatt for nokre dagar sidan då sola skein, og veiret lurte alle trill rundt med å kome med sommartendensar. Det var greitt unødvendig at det snøva i går.

Korleis er veiret hos deg?

DUONo er 1/5 heildagar unnagjort. Norsk heildag er ovestått, and it feels great. I går var halve turbulens på skulen til kl ni på kvelden og gjorde økonomi (og litt anna snakk..), og det same skal skje i dag og onsdag. Eg er berre nøydt til å øve.

Kva synes du om bileta?

Shoot med Ingeborg
Frå ein fin søndagsshoot i april:D

Kva for eit likte du best?

suni and asbear
ka dei kjekkar seg

Kva for eit likte du best?

I morgon skal eg fortelje om vektlyftarmeisterskapen!

PaparazziPappa og Eilif

Kva synes du om bileta?

Sittin'

Eg har framleis fleire bilete frå shooten med Sunniva og Asbjørn, så eg kjem til å poste dei litt sporadisk framover. Desse tok vi sittande inntil ein kvit murvegg, og eg synes at nettopp desse kanskje vart nokre dei kulaste bileta vi endte opp med!

Kva for eit likte du best?

Reklamefoto

For ei tid tilbake (nokre veker sidan) hadde vi ei innlevering i mediefaget. Vi skulle ta eit reklamebilete, redigere det, og levere inn. Slik vart mitt sjåande ut. Tilbakemeldinga eg fekk var stort sett god, forutan om at eg burde laga biletet spegelvendt. Då hadde den fremste flaska vore plassert på venstre side, i staden for høgre. Ein byrjar jo alltid å lese frå venstre, og det same gjeld når det kjem til bilete. Forsåvidt er eg veldig einig i den tilbakemeldinga!Kva ville du kommentert til forbetring av dette biletet?

Cyan i havet


Ja, kanskje litt vel framheva fargar etter eit kjekt minutt i photoshop

Desse bileta er frå den dagen eg, pappa og Eilif var på tur. Apropos tur! Eg var på sykkeltur på mandag, og det var årets første. Sola sneik seg så vidt over fjellryggen, så temperaturen var heilt perfekt. Det var så fint å sykle, og eg gler meg såå mykje til fleire sykkelturar framover no når det går mot vår og sommar. Og ikkje minst fjellturar midt i juli! 

Liker du å trene ute?

SUNNIVA

Heisann! Her er dei beste bileta av Sunniva:


Kva for eit likte du best?

SpiderAsbjørn

Hei! På torsdag var eg og tok bilete av Sunniva og Asbjørn. Dei vart kjempekule synest eg! Eg har delt opp i fleire delar, og her er bileta av Asbjørn.

Kva for eit likte du best?

Ripped loose jeansHer om dagen var eg og Elisabeth ute og knipsa nokre bilete! Eg synes dei vart kjempekule! Trur kanskje favoritten min må bli eitt av dei to siste.

Kva for eitt likte du best?

Indigo child på sommarlutt!

Forleden dag var eg fotograf for promobiletet til "Indigo child", som skal spele på sommarlutt i juli. Gruppa består av Martha, Johan, Maren, Karl Oskar og Sunniva.Kva for eit likte du best?

Grotte (eigentleg tunnel)


Meg som tar bilete av pappa (foto: Eilif)


Pappa


Eilif

Det var kjempekult der vi var og tok bilete hin dagen. Eg har endå fleire frå utanfor tunnelen, så dei kjem etterkvart!

Les mer i arkivet » Oktober 2016 » August 2016 » Juli 2016

bilde bilde bilde bilde
- FØLG MEG -- DAGNY SUNDE - 1998 -

Trening, sosialisering, piano, fotografering

Kontakt:
dagny_selma@hotmail.com

Legg gjerne igjen ein kommentar, så tar eg ein tur innom din blogg!LEGG MEG TIL SOM VENN!
hits